úterý 28. května 2013

Salát s lososem

Suroviny:

  • pomeranč 
  • smetanový jogurt / zakysaná smetana
  • pomerančová šťáva
  • sůl
  • filet z lososa
  • dvě hrsti čerstvého špenátu
  • cca 40 - 50 g cizrny v suchém stavu
Postup:
Nejprve si uvaříme cizrnu v osolené vodě. Mezitím si opečeme na pánvi na olivovém oleji filet z lososa, okořeníme. V misce si připravíme dresing - smícháme jogurt /zakysanou smetanu s pomerančovou šťávou (jen na ochucení, aby to nebylo moc řídké) a osolíme. Posledním krokem je aranžování - prostě to na ten talíř všecko naflákat tak, aby to vypadalo k světu. Nejprve si na talíř dáme omytý špenát, na to poklademe pomeranč a posypeme cizrnou. Přidáme kousky lososa a vše zalijeme dresingem. 














Původní recept je na stránkách http://delicious-blog-lucie.blogspot.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat