- pomeranč
- smetanový jogurt / zakysaná smetana
- pomerančová šťáva
- sůl
- filet z lososa
- dvě hrsti čerstvého špenátu
- cca 40 - 50 g cizrny v suchém stavu
Postup:
Nejprve si uvaříme cizrnu v osolené vodě. Mezitím si opečeme na pánvi na olivovém oleji filet z lososa, okořeníme. V misce si připravíme dresing - smícháme jogurt /zakysanou smetanu s pomerančovou šťávou (jen na ochucení, aby to nebylo moc řídké) a osolíme. Posledním krokem je aranžování - prostě to na ten talíř všecko naflákat tak, aby to vypadalo k světu. Nejprve si na talíř dáme omytý špenát, na to poklademe pomeranč a posypeme cizrnou. Přidáme kousky lososa a vše zalijeme dresingem.
Původní recept je na stránkách http://delicious-blog-lucie.blogspot.cz/
Žádné komentáře:
Okomentovat